کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۰, شنبه

نان عسلی با مغز شکلات



 این نون  برای صبحانه یا عصرانه بچه ها بسیار مفید هست .

با تشکر از پگاه جون برای دستور خوبشون




مواد لازم برای تهیه خمیر:




آرد 330 تا 350 گرم ( مقدار آرد تقریبی است)



عسل 100 گرم

خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری

شیر ولرم 3/4 پیمانه

کره آب شده سرد 30 گرم

شکر 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

نمک 1 قاشق چایخوری





مواد لازم برای رومال کردن :



زرده تخم مرغ 1 عدد

شیر 1 قاشق غذا خوری

عسل 2 قاشق غذا خوری

کره 1 قاشق غذاخوری

پودر پسته و تخم خرفه به میزان لازم








ابتدا خمیر مایه و شیر ولرم و شکر را با هم خوب مخلوط کنید


و درب ظرف را گذاشته و بگذارید یک جای گرم تا به مدت 10 دقیقه بماند

 و خمیر مایه عمل بیاد.





بعد توی یک کاسه شیشه ایی بزرگ خمیر مایه عمل آمده را بریزید

و به آن عسل و کره ونمک و تخم مرغ هم زده شده را اضافه کنید




و خوب مخلوط کنید. حالا آرد را اضافه کنید ،میزان آرد تقریبی است

و بسته به نوع و جنس آرد داره بنابراین 300 گرم آرد را اضافه کنید

و بعد اگه هنوز خمیر به دستتان می چسبید کم کم باز هم آرد اضافه کنید

تا حدی که خمیر نرمی داشته باشید و به دستتان نچسبد.






حالا خمیر را از کاسه شیشه ایی در آورده و توی کاسه را چرب کنید و


خمیر را توی کاسه قرار دهید و روی خمیر را با پلاستیک فریزر یا

 یه پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید درد دمای آشپزخانه به مدت

1/30 ساعت یا 2 ساعت استراحت کند.





                                 
                               بعد از زمان مذکور خمیرتان پف کرده است ، با مشت پف خمیر را بخوابانید

 و خمیر را روی سطح کارتان قرار بدهید.





از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و با وردنه صاف کنید و مقداری  شکلات چیپسی 

وسط آن قرار داده و سر دیگر خمیر را روی هم آورده و با چاقو یا هر وسیله دیگه دور تا دور خمیر را ببرید .

بهتره از پیتزابر استفاده کنین تمیزتر در میاد

میتونید اطراف خمیر رو با چنگال علامت بندازین تا خوب به هم بچسبن





حالا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .



 و کف سینی فرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید .



برای رومال کردن خمیر ها زرده تخم مرغ را با شیر خوب هم بزنید . 

خمیر های شکل گرفته را توی سینی چیده و با زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید

و روی آنها را کمی تخم خرفه یا پودر پسته بپاشید و بگذارید

درون فر تا به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که زیر نانها کمی تغییر رنگ دهد

بپزد و برای خوش رنگ شده هم می توانید به مدت 5 دقیقه گریل

بالای فر را روشن کرده تا روی نانها برشته شود. 




۲ نظر:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...