کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۵, دوشنبه

کوکوی بادمجان پنیری



این کوکوی خوشمزه رو با بادمجون تفت داده شده و پنیر پارمسان درست کردم



مواد لازم :

بادمجان  3 عدد

تخم مرغ 1 عدد

پنیر موتزارلا ( پنیر پیتزا ) 1/2 پیمانه

آرد 1/4 پیمانه

جعفری تازه وپیازچه   2  قاشق غذاخوری

زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه:



تلخی بادمجون رو بگیرید و پس از آبکشی و خشک کردن

توی کمی روغن تفت بدید 

نیازی نیست خیلی سرخ بشه چون بعدا میبریمش میزاریم 

داخل فر ...بعد همه مواد رو به همراه نمک و فلفل و ادویه

بریزین توی غذاساز و خوب مخلوطشون کنین



بعد از اینکه کاملا مخلوط شدن میتونید بریزید توی قالب

( من از قالب تارت استفاده کردم)

شما میتونید توی ماهیتابه بدون دسته هم بریزید و بزاریدش توی فر

از پیش گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد و مدت تقریبی

45 دقیقه تا کاملا بپزه



مواد توی فر وقتی داره میپزه کمی تغییر رنگ میده و تیره میشه



امیدوارم این کوکوی ساده رو درست کنید و لذت ببرید..میتونید بعد از پخت 

مقداری پنیر هم بریزید روی کوکو و گریل رو روشن کنید

در حدی که پنیرها آب بشن

من دیگه این کارو نکردم که زیادی کاری نزنیم به بدن :D

نوش جون

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...