کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مرداد ۴, شنبه

ماگ کیک (کاپ کیک فنجانی بدون نیاز به فر)



یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کاپ کیکهایی 

که سه سوته درست میشه خیلی آسونه درست کردنش..

چیز خاصی هم نمی خواد همه موادشو تو خونه هامون داریم..نیازی به همزن هم نداره

فقط یه نکنه قبل از شروع بگم عکسهای مراحل کار قدیمی هست 

من دیگه عکس مجدد از مراحل کار نگرفتم برای همین فنجونهای مراحل کار 

فرق میکنه عکسش ولی اگه خواستین کیک ها رو فنجونی سرو کنین

می تونین از همون اول مواد رو داخل فنجونهای مورد نظر پذیرایی بریزید

فقط توجه داشته باشید که فنجونها مقاوم به حرارت باشن




مواد لازم:




آرد4 قاشق غذاخوری

شکر

 4 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو

2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

یک عدد

شیر

5 قاشق غذاخوری

روغن مایع

3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری



با این مقادیر شما 4 عدد ماگ کیک توی این فنجونهای


قهوه خوری سفید (عکس اول ) و یا 3 عدد ماگ کیک بزرگتر 


اگه فنجونهاتون اندازه فنجونهای عکس مراحل کار هست خواهید داشت 



طرز تهیه:



 آرد،شكر، بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد. 

تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چنگال هم بزنيد. 

 شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد

 تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود. 




از مواد آماده شده داخل فنجانها بریزید طوری که نصف فنجانها پر شود


 فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید 

و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب 

تا نصف بلندی فنجانها باشد. 




 قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید

 تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد ( بدوندر ) 

 بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال

 ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید 

(نه خیلی کم ولی از زمانی که بدون سرپوش بود کمی کمتر باشه)

و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید  و سپس از روی حرارت بردارید ،

 بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید،5 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. 

بعد از 5 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ،

 و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید. 





خیلی سعی کردم عکسی که از داخل ماگ کیک می گیرم بافتش رو به خوبی نشون بده 


ولی چون کیک شکلاتی و تیره است ممکنه خوب نیفتاده باشه توی عکس...


باید بگم که بافت خیلی خوبی داره و کاملا اسفنجی هست


فنجونهایی که میچینید تو دیگ از جنس خوب باشه که نشکنه یهو...

بعد از اینکه خاموشش کردین 

صبر و تحمل داشته باشید و درظرف رو باز نکنید تا 5 دقیقه بعدش..

 اگه خواستین کیک ها رو از لیوانها خارج کنین و بعد سرو کنین

 قبل ریختن مواد داخل فنجونها کمی فنجونها

 رو چرب کنین که راحت برگرده.

ولی اگه توی فنجونهای خوشگل بپزید نیازی به برگردوندن هم نیست

 آش رو با جاش سرو کنید..

 مواد رو تا نیمه توی لیوان بریزید چون پف می کنه

۱۱ نظر:

  1. بینهیت ممنون. فوق العاده هست

    پاسخحذف
  2. خیلی عالی و ساده و شیک <3 دست گلت درد نکنه عزیزم . حتما امتحانش می کنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. از الان نوش جون عزیزم انقدر اسون و راحته که باورت نمی شه

      حذف
  3. Mamnoon shadi joon, Age az aarde wholemeal estefadeh konim, khoob mishe? mikhaam dorostesh konam Yummmm :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم من خودم با ارد سفید درستش کردم ولی از اونجایی که کیک ساده و اسونی هست فکر میکنم مشکلی پیش نمیاد شاید بافت کیک کمی متفاوت بشه ولی بد نمی شه نوش جوووون

      حذف
  4. ممنون من هم از شما متشکرم عالی بود

    پاسخحذف
  5. mage nagoftid dar nazarim az dam koni estefade konim golam pas chera dar akhar neveshti dare ghablame ra bar darim agha tozih bedin plzz

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مگه میشه دم کنی رو بدون در گذاشت رو قابلمه؟ نوشتم که عزیزم دور در قابلمه رو با دم کنی بپوشانید یعنی پارچه دم کنی رو میزاری دور در قابلمه و بعد در قابله رو میبندی
      بعد از پخت یه 10 دقیقه بمون بعد درش رو بردار ...به نظرم همون 5 دقیقه کافیه

      حذف
  6. مرسی از دستور خوبتون.
    میشه کیک رو تو ماکروویو پخت؟ اگر میشه برای چه مدت؟
    پیشاپیش ممنون

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...