کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۸, پنجشنبه

کرم پاتیسیر

                                                    


کرم پاتیسیر برای تهیه خیلی از دسرها و شیرینی هایی مثل 

شیرینی دانمارکی استفاده میشه

امروز طرز تهیه این کرم خوشمزه رو که میشه حتی به

 تنهایی به عنوان یه دسر سروش کرد مینویسم و

 در پستهای بعدی طرز تهیه یه تارت خوشمزه تابستونی رو 

براتون میزارم که با  این کرم درست میشه



مواد لازم:


تخم مرغ     1 عدد

شیر          2 پیمونه

نشاسته ذرت      2 و 1/2 قاشق سوپ خوری

شکر     1/2 پیمانه

وانیل      1/2 قاشق چایخوری


نیمی از شیر رو همراه شکر روی حرارت میزاریم تا گرم شه



بقیه شیر رو که حتما باید سرد باشه با نشاسته ذرت مخلوط می کنیم 

تا جایی که نشاسته کاملا حل بشه

تخم مرغ و وانیل روبه مخلوط شیر سرد و نشاسته

 اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم





همه مواد رو میریزیم توی ظرف شیر و شکری که گرم کردیم

و دوباره روی حرارت میزاریم

و به هم زدن ادامه میدیم مرتب و نمی زاریم ته بگیره ...

دقت کنین که هم زدنتون آهسته و پیوسته باشه ..

خیلی سریع آماده میشه

پس یه 5 دقیقه مرتب هم بزنین تا ته نگیره


نکته:

وقتی کرم رو از روی حرارت بر می داریم خیلی سریع روش میبنده 

پس اگه خواستین دیرتر ازش استفاده کنین باید 

بریزید توی یه ظرف و روش 

رو با یه پلاستیک یا سلفون کاملا بپوشونین

 طوری که پلاستیک بچسبه به کرم

و بعد بزارین توی یخچال



این کرم رو به تنهایی هم میتونین به عنوان دسر سرو کنین

نوش جون

۲ نظر:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...